Cliff-en-Muis-op-stoel-mei-2010---2

Cliff en Muis waren broer en zus. Ze zijn geboren in september 1992. Waar ze zijn geboren is onbekend maar net 5 dagen oud zijn ze samen met een broertje gedumpt bij een dierenwinkel in Soest. Door de eigenaar van de dierenwinkel en ook door ons zijn ze met de hand en het flesje geworden tot wat ze zijn geweest. Bedaarde beestjes die dol zijn op mensen en aandacht, met een vleugje ondeugd.

Muis dacht altijd de roedelleidster te zijn en kon dan ook zeer verontwaardigd reageren als blijkt dat haar leiderschap niet serieus werd bevonden. Cliff gedroeg zich als het sulletje in huis en heeft daardoor ook veel meegemaakt, met als hoogtepunt zijn val vanaf de zolderverdieping in de leidingkoker. Vastzittend ergens tussen begane grond en zolder zagen we ons genoodzaakt de halve badkamer te slopen om bij het angstige beestje te komen.

Beide dieren hebben een respectabele leeftijd bereikt. Muis is 19 jaar geworden, voordat een toeval haar uiteindelijk de baas werd. Cliff heeft de 21 jaar bereikt, voordat zijn lichaam aangaf dat het genoeg was geweest.

We zullen jullie nooit vergeten!